Bild från skolgården
 
Hej! Idag cykade jag ner till Old Town och kollade runt där, jag gick in i en jätte cool godis affär som heter typ the Fort Collins candy shop och där inne va det som Willy Wonkas chokladfabrik med massa godis överallt, självklart köpte jag lite godis och sen gick jag vidare och hittade i en annan affär en klänning till homecoming nästa helg! Den är mörklblå och jag har ljusa skor jag ska ha till, ni får se bilder nästa helg när jag har på mig den och är fixad och färdig till homecoming! Ifall du inte vet vad homecoming är så är det en dans som skolan  har varje år, alla klär upp sig och sen är det en stor dans med alla elever på skolan. Jag ska göra mig iordning tillsammans med en några tjejer hemma hos Ella och sen ska vi gå ut och äta middag tillsamans och ta bilder före vi åker vidare till skolan. Det är väldigt typical american och man har det på varje high school i hela USA! Ser fram emot det jätte mycket!
Igår va det föresten en team dinner efter cross country practise och då åkte flera från laget hem till två tjejer som bor norr om Fort Collins och vi hade ett nerf gun war i deras källare där dem har en hel bana uppbyggd! Det är som laserdome fast tusen gånger bättre! haha 
Det va min helg hittills, imorgon ska jag nog bara stanna hemma och jobba på en presentation till skolan på måndag. Ha det bra!